به گزارش ایسنا به نقل از دفتر برنامه توسعه سازمان ملل متحد، ایران با متوسط درآمد سرانه ۱۹ هزار و ۱۳۰ دلار در رده شصت و سوم جهان ایستاده است. این درآمد سرانه از کشورهایی چون آرژانتین، بلغارستان، مکزیک، آذربایجان، تایلند، چین، برزیل، صربستان، آفریقای جنوبی، اندونزی و اکوادور بالاتر است.
بیشترین درآمد سرانه در منطقه و در جهان در اختیار قطر با ۱۱۶ هزار و ۸۱۸ دلار است و پس از این کشور، لیختن اشتاین با ۹۷ هزار و ۳۳۶ دلار، سنگاپور با ۸۲ هزار و ۵۰۳ دلار، برونئی با ۷۶ هزار و ۴۲۷ دلار و کویت با ۷۰ هزار و ۵۲۴ دلار در ردههای دوم تا پنجم قرار دارند.
در بین سایر کشورهایی که رتبه بالاتری از ایران داشتهاند، درآمد سرانه نروژیها ۶۸ هزار و ۱۲ دلار، اماراتیها ۶۷ هزار و ۸۰۵ دلار، آمریکاییها ۵۴ هزار و ۹۴۱ دلار، عربستانیها ۴۹ هزار و ۶۸۰ دلار، آلمانیها ۴۶ هزار و ۱۳۶ دلار، فرانسویها ۳۹ هزار و ۲۵۴ دلار، انگلیسیها ۳۹ هزار و ۱۱۶ دلار، ترکها ۲۴ هزار و ۸۰۴ دلار و روسها ۲۴ هزار و ۲۳۳ دلار بوده است.
لازم به ذکر است متوسط درآمد سرانه ناخالص از تقسیم تولید ناخالص داخلی سالانه بر جمعیت کشورها به دست میآید و طبیعی است که کشورهای با جمعیت کشور در این رتبهبندی میتوانند در ردههای بالاتر قرار گیرند.
نظر شما